Türkan Saylan 86. Doğum Günün'de Muğla'da Anıldı

turkan-saylan-86-dogum-gununde-muglada-anildi ÇYDD Muğla Şubesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkan Saylan’ın 86. doğum gününde anma etkinlikleri gerçekleştirildi.

Türkan Saylan Çağdaş Etkinlik Merkezi’nde düzenlenen anma programının ardından Türkan Saylan sergi salonu ve Atilla Şafak tarafından yapılan Türkan Saylan heykelinin açılışı yapıldı.

Anma etkinliğine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ÇYDD Genel Başkanı @profdrayseyuksel, Genel Başkan Yardımcısı @lale.platin, Yönetim Kurulu Üyeleri Gülnaz Kocabaş, Serpil Çakmak, Muğla Şube Başkanı Çiğdem Çakmak ve şube yönetim kurulu üyeleri, bölge şubelerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. @osmangurun’e teşekkür ederek “Türkan hocamızın adının bir gün böyle bir kültür merkezinde yaşayacağı ve bizimde açılışına geleceğimiz rüya gibi bir şey. Vefalı insanların Türkan hocamızın emeklerini görmüş olması ve adının bu tesiste yaşatması için çaba harcaması inanılmaz bir şey." şeklinde konuştu.

İyi ki doğdun Türkan Saylan, iyi ki…


14.12.2021