Şubemizin 2023 Olağan Genel Kurul Toplantısı

subemizin-2023-olagan-genel-kurul-toplantisi ÇYDD Van Şubesi 2023 Olağan Genel Kurul Daveti

ÇYDD VAN ŞUBESİ ÜYELERİNE GENEL KURUL DAVETİ

Sayın Üyemiz,

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Van Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı 04.02.2023 tarihinde saat 14:30 da derneğimiz Van Şubesi adresinde ( Bahçıvan Mah. Zübeyde Hanım cad. Odalar İş merkezi kat:5 NO: 26 İpekyolu/ VAN ) yapılmasına; yeterli çoğunluk sağlanamadığı durumda ikinci toplantının aynı gündemle, aynı yerde 12.02.2023 tarihinde saat 14:30 da çoğunluk aranmaksızın yapılmasına karar verilmiş olup toplantıya katılmanızı davet ediyoruz.
(2. Başkan )
Engin PİŞKİN

GÜNDEM
1-  Saygı duruşu İstiklal Marşı, Başkanın açış konuşması, genel kurulun toplantı ve karar yeter sayılarının açıklanması