"Okuyalim, Okutalim" Her Yerde

okuyalim-okutalim-her-yerde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Gebze Şubesi “Okuyalım Okutalım” Projesini sürdürmeye devam ediyor. Etkinlik kapsamında Çağdaş Yaşam Gönüllüleri, öğrenciler ve okuma etkinliği gerçekleştirdi.

"Okuyalim, Okutalim" Her Yerde

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Gebze Şubesi “Okuyalım Okutalım” Projesini sürdürmeye devam ediyor. Etkinlik kapsamında Çağdaş Yaşam Gönüllüleri, öğrenciler ve okuma etkinliği gerçekleştirdi.

ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar yaptığı açıklamada; “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi olarak Okuyalım Okutalım” Projemizi tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Gönüllülerimizin bağışlarıyla oluşturulan ve sürekli büyütülen derneğimiz bünyesindeki kütüphanemizde Çağdaş Yaşam gönüllüleri ve öğrencilerimizle okuma etkinliğimizi her hafta gerçekleştiriyoruz.”

OKUMA ALIŞKANLIĞINI ARTTIRACAĞIZ

Kitap okuma etkinliğimiz ile ilçemizde okuma alışkanlığını arttırabilmek ilk hedeflerimiz arasında yer alıyor. Kitap okuma etkinliğimizi bazen kütüphanemizde, bazen sahilde, bazen de parklarda yapıyoruz. Kitap okuma etkinliğimiz çok keyifli ve verimliydi.” dedi.


18.09.2019