Öğrencilerimiz Gençlik Değişimi Programına Katıldı

ogrencilerimiz-genclik-degisimi-programina-katildi Avrupa Birliği Erasmus+ programları kapsamında şubelerimizin gençlik birimlerindeki bir grup öğrenci, Bulgaristan'ın Gabrovo kentinde düzenlenen bir Gençlik Değişimi Programı’na (Youth Exchange Programme) katıldılar.

Avrupa Birliği Erasmus+ programları kapsamında şubelerimizin gençlik birimlerindeki bir grup öğrenci İspanya, Almanya, Birleşik Krallık, Sırbistan ve Bulgaristan'dan 25 genç gönüllü ile birlikte Bulgaristan'ın Gabrovo kentinde, "Medya ve İnternet Riskleri" konulu interaktif bir Gençlik Değişimi Programı’na (Youth Exchange Program) katıldılar.


 

Gabrovo Belediyesi tarafından da desteklenen “Real or Fake - Time to AwakE+" isimli Gençlik Değişim Programı, 18 - 26 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşti. Program boyunca gençlerin medya okuryazarlığı, internet güvenliği ve sahte haberler konusunda yetkinliklerinin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar yapıldı. Yapılan çalışmalar ve etkinlikler sonucunda projeye dair bir kitapçık hazırlandı ve proje kapsamında Gabrovo'da gerçekleştirilen anketin sonuçları yerel halkla paylaşıldı. Aynı zamanda program boyunca düzenlenen kültür paylaşımı geceleri ile öğrencilerimiz farklı kültürler hakkında bilgi ve deneyim sahibi oldular.

 

Projenin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Bulgarian Youth Forum Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Tsvetelina Tsvetkova’ya değerli çalışmaları için teşekkür ederiz!

Bulgarian Youth Forum'un çalışmaları hakkında daha fazla bilgi için tıklayın! 


21.09.2022