Mualla Eke’de AIESEC İngilizce Yaz Okulu başladı

mualla-ekede-aiesec-ingilizce-yaz-okulu-basladi ÇYDD Kocaeli Şubesi Öğretmen Mualla Eke Eğitim ve Kültür Evi’nde çocukların ufkunu genişletecek faydalı eğitim programları düzenlenmeye devam ediyor.

Mualla Eke’de AIESEC İngilizce Yaz Okulu başladı

ÇYDD Kocaeli Şubesi Öğretmen Mualla Eke Eğitim ve Kültür Evi’nde çocukların ufkunu genişletecek faydalı eğitim programları düzenlenmeye devam ediyor.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kocaeli Şubesi’nin AIESEC ile ortak yürüttüğü, İngilizce Yaz Okulu’ nun üçüncüsü başladı. Eğitim Programı kapsamında 1 ay boyunca; Kolombiya, Çin, Pakistan ve Tunus’tan gelen gençler tarafından Öğretmen Mualla Eke Eğitim ve Kültür Evi’nde eğitim gören çocuklara eğlenceli oyunlar ve danslarla İngilizce eğitimi verilecek. AIESEC ile ortak yürütülen bu proje; eğitim evinin bulunduğu Tüysüzler Mahallesi’nde bölge çocuklarının yeni kültürleri tanımasını, İngilizce konuşma konusundaki çekingenliklerini yenmelerini, el becerilerini geliştirmelerini, sosyalleşmelerini sağlayacak. Eğitime katılan çocuklar proje sonunda öğrendiklerini sergileyecek.


(Ayşegül Kalaycı) Özgür Kocaeli Gazetesi


09.07.2018