Mentorluk (Yönderlik) Projesi

mentorluk-yonderlik-projesi Mentorluk (Yönderlik) Projesinde altıncı dönem destekleyici eğitimleri başladı. Üniversitede okuyan ÇYDD bursluları, mentorları ile bire bir görüşmelerle iş yaşamına ve kişisel gelişimlerine yönelik öğrenme yolculuklarına devam ediyor.

Mentorluk (Yönderlik)  Projesinde altıncı dönem destekleyici eğitimleri başladı.

Üniversitede okuyan ÇYDD bursluları, mentorları ile bire bir görüşmelerle iş yaşamına ve kişisel gelişimlerine yönelik öğrenme yolculuklarına devam ediyor.

Konusunda uzman eğitmenler, gönüllü olarak destekleyici eğitimler veriyor. 18 Şubat Pazar günü, Nagehan Ertörer tarafından gerçekleştirilen Kariyer Planlama eğitiminde 25 ÇYDD genci farkındalık, içsel ihtiyaçlar, rol model, iletişim türleri, empati, insanları tanıma, etkin dinleme gibi konular hakkında bilgi edindi.

Eğitmen Banu Tekin tarafından 10 – 11 Mart Cumartesi - Pazar günleri verilen Sunuş Beceri ve Teknikleri Eğitimi ile de gençler; topluluk önünde konuşma, sunuş yapma, kendini etkili biçimde ifade etme, ikna etme becerilerini ve sözlü iletişimlerini geliştirme konularında bilgi aldı.

Gençlere eğitim sonrası katılım belgesi verildi.


13.03.2018