Mentorluk Projesi yeni döneme hazırlanıyor

mentorluk-projesi-yeni-doneme-hazirlaniyor 2019–2020 eğitim döneminde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Mentorluk Projesi sekizinci yılına girecek. Gönüllü mentorlarla burslu gençlerin karşılıklı öğrenme ilişkisine dayalı mentorluk programı kapsamında bu yıl 350 eşleşme yapılacak.

ÇYDD Şubeleri, Mentorluk Projesi ile yeni döneme hazırlanıyor
 
2019–2020 eğitim döneminde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Mentorluk Projesi sekizinci yılına girecek. 
Gönüllü mentorlarla burslu gençlerin karşılıklı öğrenme ilişkisine dayalı mentorluk programı kapsamında bu yıl 350 eşleşme yapılacak. Gençlere destek projelerinde sürekliliği benimseyen Derneğimiz, ÇYDD Mentorluk Programı ile, bireysel ve mesleki gelişimin desteklenmesini ve burslu üniversite öğrencilerimizin iş yaşamına geçmeden önce hazırlıklı olmalarını amaçlıyor. 


ÇYDD Mentorluk Projesi’ni uygulayan 26 şubesimiz ve yeni döneme dahil olacak şubelerimizle 3 Eylül 2019’da Şube Koordinatörleri Hazırlık Toplantısı gerçekleştirildi. ÇYDD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Mentorluk Proje Sorumlusu Garip Başakçı’nın sunumuyla projenin 8. yıl hedeflerinin anlatıldığı toplantıda, ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel mentorluk deneyimini ve gençlerin gelişiminin önemini vurguladı. İki yıl menti olan eski burslu öğrencimiz programdan sağladığı faydayı kendi düşünceleriyle dile getirirken, şubelerimizin de genel merkez işbirliği ile proje kapsamında yaptıkları pek çok etkinlik ve eğitimler örnek olarak sunuldu. Başlangıçtan bugüne kadar 1000 eşleşmenin üzerine çıkan ÇYDD Mentorluk Programı’nın, tüm şubelerimizdeki burslu gençlerimiz için uygulanması gerektiği anlatıldı.


05.09.2019