Mentorluk Projesi Dönem Kapanışı

mentorluk-projesi-donem-kapanisi Derneğimizin üniversite bursluları ile iş yaşamında uzmanlaşmış gönüllülerinin buluştuğu ÇYDD Mentorluk Projesi’nin sekizinci dönemi tamamlandı.

ÇYDD MENTORLUK PROJESİ’NİN DÖNEM KAPANIŞI YAPILDI

Derneğimizin üniversite bursluları ile iş yaşamında uzmanlaşmış gönüllülerinin buluştuğu ÇYDD Mentorluk Projesi’nin sekizinci dönemi tamamlandı. 
Bu dönem proje kapsamında  385 gencimizin geleceklerine yönelik fayda yaratmaları sağlandı. 2012 yılında 6 şubemizde pilot uygulama ile 20 mentor-menti eşleşmesi yapılırken, bugüne kadar toplam 32 şubemizde yaklaşık 1.500 eşleşme hedefine ulaşıldı.. 

ÇYDD Mentorluk Projesi’nde, gençler mesleki ve kişisel gelişimlerine yönelik deneyimli kişilerden birebir ve yüz yüze görüşme yoluyla bilgi edinirken aynı zamanda istek ve ihtiyaçlarına göre yapılan planlamalarla çeşitli eğitimler almaktadır. 
Mart ayından itibaren tüm dünyayı etkileyen pandemi  sürecine rağmen Mentorluk Projemize  olan ilgi azalmamış, görüşmeler online iletişim araçlarıyla yürütülmüştür. 30 Haziran 2020 itibariyle bu dönemin kapanışı gerçekleşmiş ve mentilere-mentorlara katılım belgeleri gönderilmiştir.. 

Mentorluk Projemizin sekizinci döneminde çalışmalarımıza destek olan gönüllülerimize, projeye katılan gençlerimize ve projemizin gelişimi için her zaman yanımızda olan bağışçılarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

 

 

 


01.07.2020