Kız Yurdu (Antalya) Kayıtları Başladı

kiz-yurdu-antalya-kayitlari-basladi ÇYDD Özel Şengül Çiftçioğlu Yükseköğretim Kız Yurdu (Antalya) Kayıtları Başladı

ÇYDD Özel Şengül Çiftçioğlu Yükseköğretim Kız Yurdu (Antalya) Kayıtları Başladı

2017-2018 öğretim yılında hizmete giren 49 öğrenci kapasiteli yurdumuz Akdeniz Üniversitesi kampüsüne yürüyerek ulaşılabilir uzaklıkta 5 katlı ve 14 yatak odalıdır. Asansörlü ve doğalgaz bağlantısı bulunan binanın giriş katında ziyaretçi odası, yönetim odası,engelli tuvaleti ve kafeterya yer almakta; birinci ve ikinci katlarda revir odası, yatak odaları, banyo tuvalet bulunmaktadır. Üçüncü katta çalışma salonu, kitaplık ve mini mutfak yanında iki teras vardır. İnternet erişimi, kafeterya ve çalışma odasında projeksiyon uygulamaları ile öğrencilerimizin eğitimlerine teknik donanımlarla da destek vermekteyiz.

Üç ve dört kişilik odalarda bireye özel dolap, komodin, çalışma masası ve sandalyeleri bulunmakta; odaların açıldığı koridorlarda yangın çıkış merdivenlerine kolaylıkla ulaşılmaktadır.

Bahçemizde ağaçlandırma çalışması yapılmış, güzelleştirme çalışmalarına devam edilecektir. Zemin katta teknik odalar, çamaşır ve ütü odası ile personel odası ve su deposu yeralır.

Öğrencilerimiz için üst düzey her türlü güvenliklerini, rahat ve huzurlu çalışma ortamlarını sağlamak görev anlayışımızın başında gelir. Gençlerimize yaraşır güzellikleri bina içi ve dışında oluşturmak, kültür ve sanat etkinliklerinden yararlanmalarını sağlamaya çalışmak ve eğlenceye de fırsat yaratarak üretkenlik ve başarılarını görmek yönetimimiz için hedeflerimizdir.

Yüksek başarılar gençlerimizle olsun, biz de payımıza düşeni gerçekleştirelim hep birlikte...

Detaylı bilgi için +90 242 227 07 37 veya +90 532 565 90 29
http://cyddantalyakizyurdu.com/

 


05.09.2018