KIRKLARELİ KENT KONSEYİ 21 MART 2018

kirklareli-kent-konseyi-21-mart-2018 Kırklareli Kent Konseyinin, Kırklareli Belediyesi ve Kırklareli Üniversitesinin desteği ile düzenlediği Kırklareli Kent Konseyi 21 Mart 2018 Çarşamba günü Bilgiç Resort Hotel'de yapıldı. Derneğimiz çalıştaya beş üyesi ile katılarak katkı sağladı.

Tek başına mutlu olmak 'solo resital' vermek ise,
doğru insanlarla bir arada olabilmek muhteşem bir senfonidir.
_______________Avedis Aktenoğlu
Kırklareli Kent Konseyi ile Kırklareli Üniversitesi işbirliği ve Kırklareli Belediye Başkanlığının katkı ve destekleri ile düzenlenen "Kırklareli Kent Çalıştayı" 21 Mart 2018 Çarşamba günü gerçekleştirildi.Bizde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kırklareli Şb. si olarak ben, Ali Şakir Kuru hocam , gençlerimizden Salih Bayram ,Pınar Orak ve Beyza Demirel katılarak daha yaşanılır bir kent ve bölge olması için ve bölge insanının refahı için Çalıştaya katkı sunduk. 
Bu çok önemli Çalıştayın çok başarılı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan ev sahibi Kent Konseyi yürütmesine ,Kırklareli Üniversitesi 'ne ve halkın yararına yapılan herşeyde destek ve katkılarını hicbir zaman esirgemeye Belediye Başkanım Mehmet Siyam Kesimoğlu'na sonsuz teşekkürler ederim. Emeklerine sağlık. ..
#KENTÇALIŞTAYI
#KIRKLARELİ


22.03.2018