“Kadın Değişirse Dünya Değişir”

kadin-degisirse-dunya-degisir ÇYDD Denizli Şubesi Dünya Emekçi Kadınlar Günün nedeniyle düzenlediği “Kadın Değişirse Dünya Değişir” panelini geniş bir katılım ile gerçekleştirdi.

“Kadın Değişirse Dünya Değişir”

ÇYDD Denizli Şubesi Dünya Emekçi Kadınlar Günün nedeniyle düzenlediği “Kadın Değişirse Dünya Değişir” panelini geniş bir katılım ile gerçekleştirdi.

ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Nihal Kızıl, PAÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Göksel Altınışık Ergur ve Sosyolog-Öğretmen Özenç Yüksel’in konuşmacı olduğu panelde ÇYDD üyeleri, gönüllüleri ve çok sayıda öğrenci hazır bulundu.
Geçmişten günümüze kadının sosyal, siyasi ve ekonomik statüsünün değerlendirildiği panelde duygulu ve coşkulu anlar yaşandı. Panelistler ve katılımcılar arasındaki yansımanın sembolü olarak günün anısına panele gelen herkese ayna şeklindeki kitap ayraçları armağan edildi.

Panel sonunda Göksel Altınışık gelirini ÇYDD Denizli Şubesine bağışladığı “Kalbimiz Attıkça”kitabını okurları için imzaladı. Panel sonunda Başkan Yardımcımız Nihal Kızıl tarafından Prof.Dr. Göksel Altınışık Ergur’a teşekkür belgesi takdim edildi.


12.03.2018