İzmir-2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyeti

izmir-2017-2018-egitim-ogretim-yili-mezuniyeti Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Şubesi 10. Yılından bu yana, üniversite yıllarında birlikte olduğu gençlerini meslek sahibi olarak geleceğe uğurladı.

Bir gençlik şöleni biçiminde geçen gecede konuşan Şube Başkanı Gönül Kaya “Fakültelerinden mezun olan gençlerimizin coşkulu uğurlama etkinliğini, gençlik projelerinden Denizyıldızı, Yönderlik ve Mentörlük projelerine katılan gençlerimizin katılım belge töreni ile birleştirildiğini söyledi.

2017-2018 Eğitim – Öğretim yılında 124 üniversite öğrencimizin mezun olduğunu ayrıca Denizyıldızı Projesi 26 üniversiteli genç, Yönderlik Projesinden 74 Yönder ve genç, Mentörlük Projesinden ise 25 gencin yararlandığını, 307 Üniversite öncesi çocuk ve gençlere burs verdiklerini, 14 çocuk kulübümüzden 280 çocuğun yararlandığını belirtti. Mustafa Kemal Atatürk’ün Çağdaş Türkiye’yi kurmak üzere gönderdiği gençler gibi bizlerde bugün gençlerimizi Ülkemizin çağdaş ve refah geleceğini yeniden kurmak üzere uğurluyoruz. Hepsinin birer alev topları olacağı inancımızla yolunuz açık ve aydınlık olsun “ sözleriyle tamamladı. Belge töreninin ardından katılan gençlerimiz, üye gönüllü ve bağışçılarımızla birlikte zaman zaman duygusal anlar yaşanan gece sonunda gençlerimiz yeni yaşamlarına uğurlandı.

 


06.06.2018