Hayriye - Bahri Ergün Eğitimevi açıldı

hayriye-bahri-ergun-egitimevi-acildi Eğitimci hayırsever Bahri Ergün ve eşi Hayriye Ergün adına çocukları Gizem Ergün Demirel ve Anıl Ergün tarafından bağışlanan Eğitimevi'nin açılışına ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, ÇYDD gönüllüleri, bağışçılar ve protokol üyeleri katıldı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Hayriye - Bahri Ergün Eğitimevi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Eğitimci hayırsever Bahri Ergün ve eşi Hayriye Ergün adına çocukları Gizem Ergün Demirel ve Anıl Ergün tarafından bağışlanan Eğitimevi'nin açılışına ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel,  ÇYDD gönüllüleri, bağışçılar ve protokol üyeleri katıldı. 

'ÇAĞDAŞ TOPLUMA ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Programın açılış konuşmasını yapan ÇYDD Alanya Şube başkanı Nilgün Özcan; çağdaş bireyden çağdaş topluma ulaşmak ve Cumhuriyet değerlerine bağlı gençler yetiştirmek için çalıştıklarını, çalışmaya devam edeceklerini vurguladı ve binayı bağışlayan hayırsevere teşekkür etti. 

'ÜLKE GENELİNDE 26 EĞİTİMEVİMİZ VAR'

ÇYDD olarak eğitimevlerine önem verdiklerini anlatan ÇYDD Genel Başkanı Ayşe Yüksel; laik Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişmesi adına Dernek bünyesinde 110 şube ve 26 Eğitimevi ile çalıştıklarını kaydetti. Konuşmaların ardından ÇYDD Yönetimi hayırseverlere teşekkür plaketi takdim etti. Açılışta ÇYDD çocuk korosu da mini bir konser verdi. Kurdele kesiminin ardından katılımcılar yeni eğitimevini gezdi.


07.10.2019