Gülşen Toksöz adı Kütüphanede Yaşayacak

gulsen-toksoz-adi-kutuphanede-yasayacak Çağdaş Yaşam Destekleme Derneği İskenderun Şubesi “Bin Çiçek Açsın, Bin Fikir Yeşersin" projesi kapsamında Arsuz’a bağlı Karaağaç Mahallesinde bulunan Zeynel Vidat Kırmızıoğlu okulunda kütüphane açtı.

Gülşen Toksöz adı Kütüphanede Yaşayacak

Çağdaş Yaşam Destekleme Derneği İskenderun Şubesi “Bin Çiçek Açsın, Bin Fikir Yeşersin" projesi kapsamında Arsuz’a bağlı Karaağaç Mahallesinde bulunan Zeynel Vidat Kırmızıoğlu okulunda kütüphane açtı.

İskenderun Devlet Hastanesi doktorlarımdan Dr. Nazife Bilen’in bir süre önce kaybettiği ablası Gülşen Toksöz adına yaptırdığı kütüphane açılışına Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ÇYDD İskenderun Şube Yöneticileri, Gülşen Toksöz’ün yakınları ve sevenleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan ÇYDD İskenderun Şube Başkanı Emine KURBAL şunları söyledi; “Bugün burada birlikte olmamızın nedeni de 1000 çiçek açsın 1000 fikir yeşersin projemizle okulumuza kütüphane kurmaktır bu proje ile ülke genelinde bu kadar tam donanımlı 30 kütüphane kurulmuştur. ÇYDD İskenderun şubesi “Gülşen Toksöz kütüphanesi” ile 31 kütüphane kurulmuş oldu sevgili bağışcımz güzel insan Dr. Nazife bilen ile birlikte okulumuzun öğrencilerinin kitaplarla buluşmalarını hedefledik. Sevgili çocuklar bu kitaplar hayallerinizi bilgilerinizi geliştirecek çoğaltacak ve Çağdaş bireyler olma yolunda geleceğinize yön verecektir. Sevgili Gülşen Toksöz’ü rahmetle anıyoruz. Işıklar içinde uyusun. siz sevgili öğrencilerimize destek vermek amacıyla başta Dr. Nazife Bilen’e kütüphanemize kitap desteği veren Bahçeşehir Koleji’ne ve tüm ziyaretçilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Kütüphane Kaymakam Musa Sarı, ÇYDD Başkanı Emine KURBAL ve Dr. Nazife Bilen tarafından açıldı.


09.04.2019