Deneğimizin 18 Aralık 2016 Tarihli tüzüğünün 14.1. maddesi uyarınca yapılması gerekli 2023-2025 yıllarına ait ÇYDD Gaziantep Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı 09.02.2023 tarihinde,13 .00-16.00 saatleri arasında Değirmiçem Mahallesi Göğüş Caddesi No: 44/A Korkut Apt. Garaj Katı Şehitkamil- Gaziantep adresinde, yeterli çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı 18.02.2023 günü aynı saatler arasında aşağıdaki gündemle yapılması 26 Ocak 2023 tarih 1 nolu toplantısında kararlaştırılmıştı.
Dr. Gönül ÇAKMAK
Şube Başkanı
:Gündem:
1. Saygı duruşu, İstiklal Marşı, şube başkanının açılış konuşması.
2. Genel kurulun toplantı karar yeter sayılarının şube başkanı tarafından açıklanması.
3. Genel kurul başkanlık divanı için bir başkan ve yeteri kadar yazmanın açık oyla seçilmesi.
4. Şube yönetim kurulunun 2021-2022 çalışma dönemine ilişkin raporun okunması, görüşülmesi.
5. Şube yönetim kurulunun 2021-2022 çalışma dönemine ilişkin hesapları ile bilanço ve gelir gider çizelgelerinin okunması görüşülmesi.
6. Şube denetim kurulunun 2021 ve 2022 çalışma dönemine ilişkin raporunun okunması görüşülmesi.
7. Şube yönetim ve denetim kurulu üyelerinin ibrasının genel kurul oyuna sunulması.
8. Şubemizin 2023 ve 2024 çalışma dönemine ilşkin tahmini ve ve uygulama yönetmeliğinin (bütçe yönetmeliği) ile ilgili ve gider çizelgesinin görüşülmesi ve oylanması.
9. Şube yönetim kuruluna bütçede kalemler arası aktarma yetkisinin görüşülüp oylanması.
10. Yönetim kurulu, denetleme kurulu onur kurulu asil ve yedek üyeleri ile genel merkez delegesi asil ve yedek üyelerinin seçilmesi
11. Dilek ve öneriler.