Eskişehir Şubesi Temel Atma Töreni Gerçekleştirdi

eskisehir-subesi-temel-atma-toreni-gerceklestirdi ÇYDD Eskişehir Şubesi Dr. Nedret - Dr. Zahit METİN Çağdaş Etkinlik Merkezi temel atma töreni gerçekleştirildi.

ÇYDD Eskişehir Şubesi Dt. Nedret - Dr. Zahit METİN Çağdaş Etkinlik Merkezi temel atma töreni gerçekleştirildi.

Eskişehir’de bağışçımız Bedri DERİN tarafından bağışlanan arsada yine bağışçılarımız Dt. Nedret METİN ve Dr. Zahit METİN tarafından yapılan bağış ile yapılacak yapının temel atma töreni yapıldı.

Törene bağışçılarımız Dt. Nedret METİN ve Dr. Zahit METİN, Derin Ailesi’ni temsilen Kadri DERİN, Genel Başkan Yardımcısı Av. Sedat DURNA, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım KURT, ÇYDD Eskişehir Şubesi Başkanı Sevgi AKMEN, yönetim kurulu üyeleri, üye ve gönüllülerimiz katıldı.

Törende Şube Başkanı Sevgi AKMEN, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım KURT ve Genel Başkan Yardımcısı Av. Sedat DURNA konuşma yaptı. Konuşmacılar, Cumhuriyetimizin 100. yılında Eskişehir’de ÇYDD için çağdaş bir merkez inşa edilmesinin ve burada gerçekleştirilecek çalışmaların önemine değinerek  bu önemli bağışlar için bağışçılarımıza teşekkür ettiler.

Bağışçımız Dr. Zahit METİN de söz alarak “Ben de bizi yetiştiren ülkemiz için bu güzel bağışı yapma fırsatı veren ÇYDD’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Katılımcılar merkezin açılış töreninde buluşmak üzere sözleştiler.


08.12.2023