Eğitimevlerimiz ve çocuk birimlerimiz

egitimevlerimiz-ve-cocuk-birimlerimiz Eğitimevlerimiz ve çocuk birimlerimiz yarıyıl tatilinde de çalışmalarını coşku ve heyecanla sürdürdüler.

Eğitimevlerimiz ve çocuk birimlerimiz yarıyıl tatilinde de çalışmalarını coşku ve heyecanla sürdürdüler.

Çocuklarımız tatilde bir yandan hoşça zaman geçirirken bir yandan da el becerilerini geliştirip kültürel ve zihinsel etkinlikler yaptılar.

ÇYDD Ümraniye Şubesi Çocuk Birimi, “Sosyalben Derneği” gönüllüleri desteğiyle drama, müzik, resim, bilim atölyeleri yaptılar.

Çağdaş Yaşam Dila Kurt Eğitimevi yarıyıl tatili süresince haftada üç gün çocuklara yönelik sanatsal ve kültürel çalışmalarını sürdürdü.

Çağdaş Yaşam Ferhat Şenatalar Eğitimevi çalışmalarına devam ederken “Çağdaş bir ülke” konulu çalıştayı gerçekleştirdi. Çocuklar çağdaş ülke hayallerini dile getirdiler. Dile gelen bütün düşünceler çocukların yetişkinlerden talepleriydi aslında.

ÇYDD Beylikdüzü Çocuk Birimi Pen Yazarlar Derneği İkinci Başkanı yazar ve eğitimci Halil İbrahim Özcan’ la öykü atölyesi yaptı.

ÇYDD Bahçeşehir Şubesinde öğrenci ve velilerin katılımıyla quilling (kâğıt kıvırma sanatı) ile kartpostal yapım atölyeleri gerçekleştirildi.

Çağdaş Yaşam Prof. Dr. Türkel Minibaş Eğitimevi, yarıyıl tatiline “Charlie’nin Çikolata Fabrikası” filmini izleyerek başladı. Sadako Sasaki’nin öyküsünü öğrenerek barışa ve umuda uçan turna kuşları yaptılar. Öykü atölyesi ile yaratıcılıklarını geliştirdiler.


06.02.2018