ÇYDD’nin 110. Şubesi Akhisar’da açıldı

cyddnin-110-subesi-akhisarda-acildi ÇYDD Akhisar Şubesi, Mürvet Topçam başkanlığında çalışmalarına başladı.

ÇYDD’nin 110. Şubesi Akhisar’da açıldı

ÇYDD Akhisar Şubesi, Mürvet Topçam başkanlığında çalışmalarına başladı.

ÇYDD Akhisar Şubesi binasının hizmete girmesi nedeniyle bir açılış töreni düzenlendi. Törene ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Nihal Kızıl, ÇYDD İzmir, Soma, Manisa şubeleri yönetim kurulu üyeleri, Akhisarlılar katıldı.


Açılışta konuşan Şube Başkanı Mürvet Topçam "Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacını güden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, ülkenin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkması ülküsü için bilgi beceri ve deneyim birikimiyle gönüllü çalışan bir sivil toplum örgütüdür." dedi.

ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Nihal Kızıl da yaptığı konuşmada "ÇYDD siyasi partiler üstüdür. Atatürk ilkelerini savunan, laik ve çağdaş yaşamı destekleyen görüşü vardır. Eğitime öncelik veriyoruz. Laik eğitimi, çevreciliği savunan bir anlayışımız var. Atatürk ilkelerini ve devrimlerini savunmak ve daha ileriye taşınmasına destek vermeyi hedefliyoruz. Dinci ve ırkçı olmayan herkese kapımız açıktır. Bu şubeye sahip çıkalım, eğitime burs vererek katkı yapalım, etkinliklere katılalım. Çevrecilikten, kötü ekonomi yönetiminden laiklikten ve laik eğitimden uzaklaşan bir sistemin içindeyiz. Bundan kurtulmamız gerekiyor." görüşlerini paylaştı.


15.11.2018