HABERLER
ÇYDD’den THM konseri

cyddden-thm-konseri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kocaeli şubesinin, geleneksel hale gelen Türk Halk Müziği Konserlerinin 8’incisi SDKM’de gerçekleşti.

ÇYDD’den THM konseri

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kocaeli şubesinin, geleneksel hale gelen Türk Halk Müziği Konserlerinin 8’incisi SDKM’de gerçekleşti.

‘KADINLAR HER YERDE VAR OLMAYA DEVAM EDECEK’

ÇYDD Kocaeli Şubesi Başkanı Meral Dönmez açış konuşmasında "Şu sahne üzerinde yer aldıkları gibi, kadınlar her yerde var olacaklar" dedi. Kuzey Ormanlarının bir kısmının yok olmasına sebep olacak ve Türkiye' de kanser oranının en yüksek olduğu bölgemizde durumu daha da kötü duruma getirecek olan çöp fabrikasını istemediklerini ifade etti " Üniversite Hastanesinin hemen yanında yapılması planlanan çöp fabrikasının yer seçimi de bize göre çok yanlış " dedi.

10. YIL MARŞI COŞKUYLA SÖYLENDİ

Mehtap Güzel Sürmeli yönetiminde, 29 koristin yer aldığı ve Malik Doğan' ın renkli sunumu ile gerçekleşen konserde ülkemizin dört bir yanından türküler seslendirildi. Konser, katılanlarında eşliğinde coşkulu bir şekilde seslendirilen 10. Yıl Marşı ile tamamlandı.


11.04.2018