ÇYDD yeni Yönetim Kurulu Anıtkabir’i ziyaret etti

cydd-yeni-yonetim-kurulu-anitkabiri-ziyaret-etti Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Ulusal Egemenliğin simgesi Büyük Millet Meclisi’nin 99. ve Milli Mücadele’nin 100. yılında Anıtkabir'i ziyaret etti.

ÇYDD yeni Yönetim Kurulu Anıtkabir’i ziyaret etti

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği  (ÇYDD), Ulusal Egemenliğin simgesi Büyük Millet Meclisi’nin 99. ve Milli Mücadele’nin 100. yılında Anıtkabir'i ziyaret etti. 

ÇYDD Genel Merkez yeni yönetimi, üyeleri, şubeleri, gençler ve gönüllüleri ile birlikte Anıtkabir'e gittiler. 

“DEVRİM VE İLKELERİNİ HER ZAMAN YAŞATACAĞIZ!”

Saygı duruşunun ardından, ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, Anıtkabir defterine:

“Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk,
19 Mayıs 1919’un 100. yılında, Genel Başkanı olduğum Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin 30. yılında huzurunuzda olmaktan onur duyuyoruz.

ÇYDD olarak, Cumhuriyet, çağdaş uygarlıklar seviyesinin üzerine çıkılması hedefi, laiklik, bizim sizden aldığımız emanetlerimiz. 

Bugün ÇYDD Genel Merkezi, Anadolu’muzun dört bir yanında emek veren şubelerimiz, gençlerimiz, çocuklarımızla size bir kez daha söz veriyoruz; Yurtta Barış, Dünyada Barış sözünüzü hiç unutmayacak, Atatürk Devrim ve ilkelerini her zaman yaşayacağız. 

Size olan minnet ve saygımız sonsuz. Işıklar içinde uyuyun. Çağdaş Türkiye’nin Gelecek Güvencesi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Merkezi ve Tüm Şubeleri Adına Prof. Dr. Ayşe Yüksel”

Anıtkabir sonrasında İnönü Vakfı’nı ziyaret eden ÇYDD’liler; Vakıf Başkanı Özden Toker ile birlikte Pembe Köşk Müzesi’ni  gezdiler. Toker; ziyaretçilerle Atatürk ve İsmet İnönü ile ilgili anılarını da paylaştı.

 


30.06.2019