ÇYDD Trabzon Şubesi 25. yılı

cydd-trabzon-subesi-25-yili ÇYDD Trabzon Şubesi 25. yılını “Kitap ve Kültür Şöleni” ile kutladı. Gazeteci Yazar Ömer Güner anısına 28 Kasım- 2 Aralık 2018 tarihleri arasında düzenlenen şölen, Ömer Güner belgeseliyle başlayıp imza günleri, söyleyişiler ve fotoğraf sunumuyla sürdü.

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ TRABZON ŞUBESİ

KURULUŞUNUN 25. YILINI  KUTLADI

ÇYDD Trabzon Şubesi 25. yılını “Kitap ve Kültür Şöleni” ile kutladı. Gazeteci Yazar Ömer Güner anısına 28 Kasım- 2 Aralık 2018 tarihleri arasında düzenlenen şölen, Ömer Güner belgeseliyle başlayıp imza günleri, söyleyişiler ve fotoğraf sunumuyla sürdü.

Zorlu Grand Otel’de yapılan şölene ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel’in de aralarında bulunduğu elliye yakın yazar, gazeteci, şair ve elliye yakın yayınevi katıldı. 50 bine yakın kişinin yoğun ilgi gösterdiği şölen 02 Aralık 2018’de,  saat 20.00’de son buldu.

Şölenin dördüncü gününde ÇYDD Trabzon Şubesi,  Genel Başkan Prof. Dr. Aysel Çelikel, Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Kaya, ÇYDD üyeleri ve gençlerini yazarlarla buluşturan 25.yıl kutlama yemeği düzenledi.

ÇYDD Trabzon Şubesi Başkanı Nilgün Osmanağaoğlu’nun ve Prof. Dr. Aysel Çelikel’in konuşmalarıyla başlayan yemek şiirler, yöresel türküler ve danslar eşliğinde sürdü; konuklara, yepyeni bir heyecan ve umut yükleyerek son buldu.

 

 

 

 


04.12.2018