ÇYDD, mezunlarını törenle uğurladı.

cydd-mezunlarini-torenle-ugurladi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi 13. Mezuniyet Töreni, 31 Ağustos Cumartesi günü, Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirildi.

ÇYDD, mezunlarını törenle uğurladı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi 13. Mezuniyet Töreni, 31 Ağustos Cumartesi günü, Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirildi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi 13. Mezuniyet Töreni, Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu ve Genel Başkan Yüksel’in konuşmalarıyla devam etti.

Güneş Enerjisi Sistemleri üzerinde çalışan, TÜBİTAK ve TEB ödülü sahibi, ÇYDD Silivri Şubemiz mezunlarından Erhan Demircioğlu ÇYDD ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Törende Çocuk Kulübü öğrencilerimizin yaptığı “Atatürk ve Türkiye” konulu drama izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. Ayrıca mezun öğrencilerimize “Beyaz Zambaklar Ülkesinde” kitabı hediye edildi.

Etkinlik müzik dinletisiyle sona erdi.


04.09.2019