ÇYDD, mezunlarını törenle uğurladı

cydd-mezunlarini-torenle-ugurladi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi 12. Mezuniyet Töreni, 8 Eylül Cumartesi günü, Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirildi.

 

Silivri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği 12. Mezuniyet Töreni, Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın katılımı ile gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şube Müdürü Mübeccel Çeşmecioğlu ve Başkan Işıklar'ın konuşmaları ile devam etti. Başkan Işıklar'ın eşi Esma Işıklar ile birlikte katıldığı mezuniyet programında, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı, Kent Konseyi Başkanı Oğuz Özyaral, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Rotary Kulübü Yeni Dönem Başkanı Nurten Daniş, Kent Konseyi eski Başkanı Dilruba Önal, Silivri Girişimci Kadınlar Derneği eski Başkanı Aynur Süleymanoğlu, ÇYDD Genel Saymanı Seyhan İsfendiyar, bursiyerler ve hayırsever bağışçılar da yer aldı.

ÖDÜLLERİNİ ÇAĞDAŞ YAŞAM DOSTLARININ ELİNDEN ALDILAR
Ortaokul mezunlarından Edanur Özcan (Mimarsinan Ortaokulu), Elif Nur Icıl (Silivri Ortaokulu), Esin Sena Özalp (Silivri Ortaokulu), Kadir Kızılyaprak (Ertuğrul Gazi Ortaokulu), Meryem Çürük (Kavaklı Ortaokulu) ödüllerini Genel Sayman Seyhan İsfendiyar'ın elinden aldı. Lise mezunlarından Bengi Ecehan Caba (Fuat Sezgin Fen Lisesi), Ecenur Yavuz (Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi), Elif Yıldırım (Fuat Sezgin Fen Lisesi), Özlem Tuğçe Özdemir (Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi), Rabia Özdemir (Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi), Ayça Ece (Şerife Baldöktü Meslek Lisesi), Ece Kilercioğlu (Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi), Rumeysa Uluş (Mimar Sinan Anadolu Lisesi), Hilal Onat (Necip Sarıbekir Meslek Lisesi), Medine Karadağ (Şerife Baldöktü Meslek Lisesi) isimli öğrencilere ödüllerini ÇYDD Silivri Şube Müdürü Mübeccel Çeşmecioğlu verdi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ise üniversite mezunu öğrencilerden Ebru Bilgin (Pamukkale Üniversitesi İktisat), Ahmet Acar (Namık Kemal Üniversitesi Makine Mühendisliği), Atakan Baydur (İstanbul Üniversitesi İşletme), Betil Terzioğlu (İstanbul Üniversitesi Felsefe), Ecem Kaş (İstanbul Üniversitesi Hukuk), Erhan Demircioğlu (Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Enerji Sistemleri), Fatma Özdemir (Karabük Üniversitesi Ebelik), Hilal Kantarcı (Namık Kemal Üniversitesi Makine Mühendisliği), Melis Okur (Marmara Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık), Seda Orhan (Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik), S. Mert Aydın (Trakya Üniversitesi Elektik Elektronik) Sevtap Güneş (Atatürk Üniversitesi Radyo Televizyon), Yeliz Kömürcüler (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kamu Yönetimi), Erdem Gündüz ve Sinem Özkan'a (İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği) sertifika ve hediyelerini takdim etti.

ÇEŞMECİOĞLU: BİZİ CUMHURİYET KURTARACAK
Mezuniyet töreninde konuşan Silivri Şube Müdürü Mübeccel Çeşmecioğlu, “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin değerli dostları, derneğimize gösterdiğiniz ilgi, verdiğiniz destek bize inanılmaz bir güç veriyor. Alın terlerinin ürününü, bu ülkenin çocuk ve gençleri için bizimle paylaşan bütün bağışçılarımıza teşekkür ederiz. Çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacını güden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Atatürk ilke ve devrimlerini ve Cumhuriyetin kazanımlarını koruma yolunda, bilimsel düşünme ve sorgulama yetilerini geliştiren, insan haklarına saygılı çağdaş bir yaşam ve eğitim için çözüm üretmeye kararlılıkla devam edeceğiz. Çünkü bizi Cumhuriyet ve Atatürk ilkeleri kurtaracaktır! Bu anlamlı günümüzde bize zaman ayırıp geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim.” dedi.

IŞIKLAR, TEŞEKKÜR ETTİ
Mezuniyet programında öğrencileri tebrik eden Başkan Işıklar, “Eğitim için verilen emekler boşa gitmez, en iyi şekilde karşılığını verir. Çocuklarımız ve gençlerimiz, ülkemizin geleceği için en değerli hazinemiz. ÇYDD binlerce öğrencinin yaşamında aydınlık yarınlar oluşturdu. Hiçbir kişisel karşılık beklemeden daha uygar bir ülke için yüreklerini ortaya koyan bütün arkadaşlarıma sevgiler, saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.

DANİŞ'TEN ÇEŞMECİOĞLU'NA TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ
Silivri Rotary Kulübü Yeni Dönem Başkanı Nurten Daniş, Mübeccel Çeşmecioğlu'na duyarlılığı ve emeklerinden dolayı teşekkür amaçlı bir buket çiçek sundu.

Program müzik dinletisi ile sona erdi.


11.09.2018