ÇYDD Mentorluk Projesi 6. Dönemini Tamamladı

cydd-mentorluk-projesi-6-donemini-tamamladi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin 2012 yılından bu yana yürüttüğü üniversite burslularına yönelik kişisel gelişim ve kariyer hedeflerine yön veren Mentorluk programı, altıncı dönemini geride bıraktı.

ÇYDD Mentorluk  Projesi  6. Dönemini Tamamladı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin 2012 yılından bu yana yürüttüğü üniversite burslularına yönelik kişisel gelişim ve kariyer hedeflerine yön veren Mentorluk programı,  altıncı dönemini geride bıraktı. Üniversite 2. 3. ve 4. sınıf ÇYDD burslularının menti olarak yer aldığı programda, üniversiteden mezun olmuş ve en az beş yıl iş hayatında uzmanlaşmış eski ÇYDD burslusu ya da gönüllü kişiler mentor oluyor. Her iki tarafın beklentileri, kişilikleri, ilgileri, deneyim ve tercihleri göz önünde bulundurularak yapılan eşleştirmelerde programın başından bugüne 800 eşleştirme sağlanarak öğrenme yolculuklarıyla ilgili izleme, değerlendirme ve anket süreçleriyle  ölçümlenebilir sonuçlar elde ediliyor.

İstanbul’daki 15 ÇYDD şubesinin menti ve mentorlarının katılımıyla 12 Mayıs’ta gerçekleşen kahvaltı etkinliğinde programdan edindikleri fayda hakkında duygu ve düşüncelerini dile getiren mentiler, okullarını bitirdikten ve iş yaşamına  atıldıktan sonra kendilerinin de birer ÇYDD mentoru olarak gençlere ışık tutmak istediklerini belirttiler.

Ayrıca Balıkesir, Bursa, Kocaeli, Muğla Şubeleri’nde  gerçekleşen farklı etkinliklerle bir araya gelen menti ve mentorlar keyifli sohbet ve paylaşımlarla motivasyon sağladılar.

Tüm katılımcıları, mentorluk projesi şube koordinatörleri ve gönüllülerini projeye katkıları nedeniyle kutluyoruz. 


29.05.2018