ÇYDD Kuşadası Şubesi, kendi binasının sahibi oldu.

cydd-kusadasi-subesi-kendi-binasinin-sahibi-oldu ÇYDD Kuşadası Şubesi: Genel Merkez, ÇYDD İzmir Şubesi ve vefatından önce Didim'deki evini bağışlayan merhume Küşade Turunç'un bağışı ile kendi hizmet binasının sahibi oldu.

ÇYDD Kuşadası Şubesi, kendi binasının sahibi oldu.

ÇYDD Kuşadası Şubesi: Genel Merkez, ÇYDD İzmir Şubesi ve vefatından önce Didim'deki evini bağışlayan merhume Küşade Turunç'un bağışı ile kendi hizmet binasının sahibi oldu.


Açılışa ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Nihal Kızıl, ÇYDD üye ve gönüllüleri katıldı.

ÇYDD Kuşadası Şube Başkanı Çilen Melek Karakuş, kendi yerlerini satın alma hedeflerinin nihayet gerçekleştiğin söyleyerek bunu sağlayan tüm destekçilerine, üye ve gönüllülere teşekkür etti. Bundan sonraki çalışmalarının odağında öğrenciler ve bursiyer annelerinin olacağını, bu işbirliğinin bundan sonra da devam etmesini dilediğini sözlerine ekledi.

ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Nihal Kızıl da bütün çalışmaların birlikte yapılmasının, çevre halkının destek ve katılımının, tüm emek veren kadroların devamlılığının önemine vurgu yaptı. Şube çalışmalarının yeni yerlerinde daha da ivme kazanacağına, böylece toplumun sanat, kültür alanındaki gereksinimlerine eğitsel destek verileceğine, insanların çok karamsar ve geleceklerinden endişeli olduğu yaşam koşullarında biraz olsun mutlu ve umutlu olabilecekleri alanlar açılacağına inandığını söyledi ve şubeye başarılar diledi.
Daha sonra şubenin yeni yerinin alınmasına destek verenlere teşekkür belgeleri verildi.

 


30.01.2019