ÇYDD KOCAELİ ŞUBESİ VE AIESEC KOCAELİ

cydd-kocaeli-subesi-ve-aiesec-kocaeli ÇYDD Kocaeli Şubesi ile Uluslararası Gençlik Örgütü AIESEC Kocaeli iş birliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlene ''İngilizce Yaz Etkinliği'' Projesi 1 Temmuz-2 Ağustos 2019 tarihleri arasında ÇYDD'nin Tınaztepe Vakfı Eğitim Evi'nde gerçekleştirildi.

ÇYDD KOCAELİ ŞUBESİ VE AIESEC KOCAELİ ''İNGİLİZCE YAZ ETKİNLİĞİ'' PROJESİ TAMAMLANDI

ÇYDD Kocaeli Şubesi ile Uluslararası Gençlik Örgütü AIESEC Kocaeli iş birliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlene ''İngilizce Yaz Etkinliği'' Projesi 1 Temmuz-2 Ağustos 2019 tarihleri arasında ÇYDD'nin Tınaztepe Vakfı Eğitim Evi'nde gerçekleştirildi.

Eğitim Evi’ne devam eden 25 çocuğumuz dünyanın farklı ülkelerinden gelen gönüllü genç eğitmenler ile birlikte yaratıcı drama-müzik-dans ve uygulamalı dil eğitimi ile eğlenerek İngilizcelerini geliştirdiler.

Çocuklar farklı kültürleri tanırken, kendi kültürümüzü de tanıtma fırsatını yakaladılar. Bu kapsamda proje içinde Suna Küçükköse eşliğine Seramik Atölyesi, Bahtışen Keskin eşliğinde Ebru Atölyesi, Merve Akkaya eşliğinde Halk Oyunları ve Gözleme Günü ile yabancı öğrencilere kültürümüzün farklı alanlarında tanıtımlar yapıldı.

AIESEC ile yaz etkinliği Çin'den Kevin ile Flora, Fas'tan, Rtia, Hawla ve Zahra ve proje koordinatörü Muhammet Durmuşcan ile ÇYDD gençleri Berfin Köse, Levent Tukuş, Ege Selek çocuklarla 5 hafta süren programı tamamladılar.

Projenin finali Eğitim Evi bahçesinde gerçekleştirildi. ÇYDD Kocaeli Şube Başkanı Meral Dönmez çocuklara katılım sertifikalarını, gençlere teşekkür belgelerini vererek başarılarını kutladı.Projenin sürdürülmesinde emek veren Eğitim Evi Yürütme Kurulu Üyeleri Birsen Talu, Dilara Yaltrak, Nursen Öztürk Şevil Şen ,Ayşe Şaffak ve destek veren üyelere, çocuklarını destekleyen velilere teşekkür etti.

Program çocukların drama, müzik, dans ve halk oyunları gösterileri ile devam etti. Yurtdışından gelen misafir gençlerimiz ve çocukların vedalaşmaları hüzün doluydu ancak geride güzel zamanlar ve unutulmaz anılar sevindiriciydi.

ÇYDD Kocaeli Tınaztepe Vakfı Eğitim Evi'nde yaz etkinliği olarak Halk Oyunları ve Müzik Atölyesi (keman-gitar-bağlama-flüt-ritm-perküsyon-ve koro) devam etmektedir. 29 Ekim Cumhuriyet Konseri için heyecanla hazırlanıyorlar. Konsere tüm Kocaeli halkını davet ediyorlar .


19.08.2019