ÇYDD Edirne Şubesi, kendi binasının sahibi oldu.

cydd-edirne-subesi-kendi-binasinin-sahibi-oldu ÇYDD Edirne Şubesi; Genel Merkez’in desteği, BTF’nin ve bağışçıların katkılarıyla satın aldığı dernek binasını törenle açtı.

ÇYDD Edirne Şubesi, kendi binasının sahibi oldu.

ÇYDD Edirne Şubesi; Genel Merkez’in desteği, BTF’nin ve bağışçıların katkılarıyla satın aldığı dernek binasını törenle açtı. Şube Başkanı Hasan Tahsin Yılmaz törende yaptığı konuşmada:

“Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğimiz bir aydınlanmış kadın hareketidir. Edirne Şubesi de kadınların öncülüğünde 17 Nisan 1995’te tabelasını astı. Şu gerçeği iyice kavramalıyız ki kadınların öne geçmediği hiçbir çaba, gereken verime ve olgunluğa ulaşamıyor. Hiç çekinmeden diyebilirim ki en bilimsel, en teknik donanımla çalışan öncü kurumların başında gelmekteyiz; çünkü işin başında Prof. Dr. Aysel Ekşi, Prof. Dr. Türkan Saylan, Prof. Dr. Aysel Çelikel gibi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığıyla aydınlanmış binlerce Türk kadını var. Tümüne şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Genel Merkez Yedek Yönetim Kurulu üyesi ve bölgenin sorumlusu Dilara Yaltrak, Edirne Milletvekilleri Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan da birer konuşma yaparak yeni hizmet binasının açılışı hakkındaki samimi duygularını dile getirdiler. Ardından kurdele kesilerek yeni hizmet binası açıldı.


16.11.2017