ÇYDD Aydın Şubesi, kendi binasının sahibi oldu.

cydd-aydin-subesi-kendi-binasinin-sahibi-oldu Aydın'ın Efeler İlçesi'nde, 8 yıldır kiralık binada hizmet veren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Aydın Şubesi, kendi binasının sahibi oldu.

Aydın'ın Efeler İlçesi'nde, 8 yıldır kiralık binada hizmet veren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Aydın Şubesi, kendi binasının sahibi oldu.

ÇYDD Aydın Şubesi; Genel Merkez, İzmir, Denizli ve Fethiye Şubeleri ile hayırseverlerin katkılarıyla 180 bin liraya kendi hizmet binasını satın aldı. Güzelhisar Mahallesi 45 Sokak'ta satın aldığı 110 metrekarelik yeni hizmet binasına taşınan ÇYDD Aydın Şubesi, törenle hizmete açıldı.

Açılışa; ÇYDD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Yüksel, Efeler Kent Konseyi Başkanı Tuncay Erdemir, Aydın Tabip Odası Başkanı Hakan Karagözlü, Ziraat Mühendisleri Odası Aydın Şube Başkanı Mahmut Nedim Barış, TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir, CHP Efeler İlçe Başkanı Mehmet Şık ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi açıklamalarda bulunan ÇYDD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Yüksel, "Derneğimiz, 1989 yılında Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, çağdaş eğitim yolu ile çağdaş ülke seviyesine ulaşmak amacıyla kurulmuştur. Şu anda Türkiye'de 107 şube ile hizmet vermektedir. Aydın Şubemiz de kendi binasına kavuştu, bundan sonra çalışmalarına daha da ivme kazandırarak, devam edeceğini düşünüyoruz. Çünkü artık kira derdi kalmadı" dedi.

ÇYDD Genel Merkezi ve şubelerinin bir bütün olduğunu belirten Yüksel, "Bizler, ‘Birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için’ anlayışı ile hareket ediyoruz. Dolayısıyla bu şubelerimizin, kendi binalarının olması hem kendileri için hem de Genel Merkezimiz için çok önemli. Aydın Şube binamızın alınmasında, önemli bir destek ve katkı var. Bu katkıyı yapanları, canı yürekten kutluyoruz. İyi ki varlar. Aydın Şubemize de binasının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" diye konuştu.

ÇYDD Aydın Şube Başkanı Nurten Atalay da, "Derneğimizin Aydın şubesi, 2009 yılında kuruldu. 8 yıldır kiralık binada hizmet veriyorduk. Artık derneğimize ait bir binamız var. Bu binaya, katkılarla bağışlarla yardımlarla sahip olduk. Bizden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Binanın açılışının yapılmasının ardından, Başkan Nurten Atalay, ÇYDD Şube binasının satın alınmasında katkısı olan şubelerin temsilcilerine ve hayırseverlere plaket takdim etti. Efeler Kent Konseyi Başkanı Tuncay Erdemir de, günün anısına Atalay'a "Beyaz Zambaklar Ülkesinde" isimli bir kitap hediye etti.


06.11.2017