Çağdaş Yaşam Dila Kurt Eğitimevi Yıl Sonu Şenliği.

cagdas-yasam-dila-kurt-egitimevi-yil-sonu-senligi Eğitimevi öğrencileri her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen “Yıl Sonu Şenliği”nde sanatsal becerilerini sergiledi.

Çağdaş Yaşam Dila Kurt Eğitimevi Yıl Sonu Şenliği

Eğitimevi öğrencileri her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen “Yıl Sonu Şenliği”nde sanatsal becerilerini sergiledi.

2011 yılından bugüne Çağdaş Yaşam Dila Kurt Eğitimevi’nde öğrencilerin ve yetişkinlerin yararlandığı eğitim programlarının yanı sıra; Felsefe, Tiyatro, Yaratıcı Drama, Çocuk Yogası, Satranç, Gitar, Bağlama, Bale, Modern Dans, Ritim, Halk Oyunları, Resim gibi sanatsal ve kültürel etkinlikler de tüm hızıyla sürdürülüyor.

Açılışa ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, Genel Başkan Yardımcısı Nur Gerçel, Yönetim Kurulu Üyeleri Gülsen Akbulak, Garip Başakçı, Gürol Buhur ve Serpil Karan katıldı.

Çağdaş Yaşam Dila Kurt Eğitimevi için mekan tahsisi yanında birçok katkı veren Tatarağası Ailesi de izleyiciler arasındaydı.

ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr Ayşe Yüksel’in açılış konuşmasının ardından, öğrencilerin sergilediği Ritim, Bale, Gitar ve Modern Dans gösterileri coşkuyla izlendi. Dila Kurt Eğitimevi tiyatro topluluğunun oyunlaştırıp sahnelediği “Nutuk” izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

 

 

 


16.06.2019