Çağdaş Yaşam Dila Kurt Eğitimevi Yıl Sonu Şenliği

cagdas-yasam-dila-kurt-egitimevi-yil-sonu-senligi Eğitimevi öğrencileri her yıl sonu olduğu gibi bu yıl da geleneksel olarak gerçekleştirilen Yıl Sonu Şenliği’nde hazırladıkları sanatsal becerilerini sergilediler.

Çağdaş Yaşam Dila Kurt Eğitimevi Yılsonu Şenliği herkesi mutlu etti.

2011 yılında açılan Çağdaş Yaşam Dila Kurt Eğitimevi, yedi yıldır çalışmalarınadevam ediyor. Öğrencilerin ve yetişkinlerin yararlandığı eğitim programlarının yanı sıra Felsefe, Tiyatro, YaratıcıDrama, Çocuk Yogası, Satranç, Gitar, Bağlama, Bale, Modern Dans, Ritim, Halk Oyunları, Resim gibi sanatsal ve kültürel etkinlikler de yedi yıldır tüm hızıyla sürdürülüyor.

Eğitimevi öğrencileri geleneksel olarak her yıl sonu olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirilen Yıl Sonu Şenliği’nde  hazırladıkları gösterilerinde becerilerini sergilediler. 10 Haziran’da Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik; öğrencilerin resimlerinden oluşan sergi açılışından sonra, salonda devam etti.

 

ÇYDD genel Başkanı Prof. Dr Aysel Çelikel'in açılış konuşmasından sonra sırayla  sahneye çıkan çocuklarımızın Ritim, Bale, Tiyatro, Modern Dans ve Gitar Grubu yanında veli annelerin halk oyunları ekibi de izleyiciler tarafından coşkuyla izlendi ve büyük alkış aldı. Büyük bir özveriyle hiç bir karşılık beklemeden çocuklarımıza ve büyüklere destek olmaya çalışan gönüllü eğitmenlere ve 5 yıldır sürekli emek veren gönüllülere de Genel başkan Prof. Dr Aysel Çelikel ve genel Başkan Yardımcısı Nihal Kızıl tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Çağdaş Yaşam Dila Kurt Eğitimevi için mekan tahsisi yanında birçok katkı veren Tatarağası Ailesi de izleyiciler arasındaydı.

Eğitimevi'nin yürütme kurulunda görev alan ÇYDD üyeleri aynı zamanda salonda ışık odasından fotoğraf ve video çekimine, kulisten konukların karşılanmasına görünen ve görünmeyen bir çok görevi profesyonel bir gönüllülükle yerine getirdiler.

Sonuçta sponsorlar mutluydu, çalışanlar, yöneticiler, gönüllüler mutluydu, anne babalar mutluydu. En önemlisi sahnede sanatla iç içe coşan, özgüvenli bakışları, pırıl pırıl gülen gözleri ile çocuklar çok mutlu oldu.

 

 


12.06.2018