Çağdaş Etkinlik Merkezi Bolu’da açıldı

cagdas-etkinlik-merkezi-boluda-acildi Bolu Şubemiz destekçilerinden Dr.Tuncay ve Turgay Özbakır çiftinin bağışı olan daire, Bolu içinden birçok destekçimizin desteği ile mavi-beyaz bir etkinlik merkezine dönüştürüldü.

Dr. Tuncay - Turgay Özbakır Çağdaş Etkinlik Merkezi Açıldı

Bolu Şubemiz destekçilerinden Dr.Tuncay ve Turgay Özbakır çiftinin bağışı olan daire, Bolu içinden birçok destekçimizin desteği ile mavi-beyaz bir etkinlik merkezine dönüştürüldü.

ÇYDD Bolu Şubesi'nin Dr. Tuncay - Turgay Özbakır Çağdaş Etkinlik Merkezi bugün açıldı. ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel’in açış konuşmasının ardından hep birlikte kurdele kesildi. ÇYDD destekçisi Dr. Tuncay - Turgay Özbakır tarafından Bolu Şubesi’ne bağışlanan daire etkinlik merkezi olarak kullanılmak üzere 6 Aralık Cuma günü açıldı. Açılışa ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, Genel Başkan Yardımcısı Lale Platin, ÇYDD Yönetim Kurulu üyeleri Gülsen Akbulak, Tanzer Boğan, Gürol Buhar, Bolu Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, bursverenler, gönüllüler ve öğrenci velileri katıldı.

Açılış Dr. Tuncay - Turgay Özbakır çiftinin konuşmalarıyla devam etti. 

Özen ve emeğin her bir noktasında hissedildiği yeni etkinlik merkezimizde kodlamaca projelerimiz İçin bilgisayarlar bile hazır. Gençlerimiz, çocuklarımız İçin Bolu’da yeni bir buluşma, eğlenerek öğrenme fırsat olacak merkezimize herkesi bekliyor, arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyor ve emeği geçenleri, tüm bağışçılarımızın kutluyoruz.


07.12.2019