Bursa'da çocuklar yaz okulunda deneyim kazandı

bursada-cocuklar-yaz-okulunda-deneyim-kazandi Bursa Nilüfer Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bursa Şubesi iş birliğiyle düzenlenen yaz okulu sona erdi. Eğitimlerini tamamlayan çocuklar, düzenlenen törende hem öğrendiklerini sergiledi hem de sertifikalarını aldı.

Bursa'da çocuklar yaz okulunda deneyim kazandı

Bursa Nilüfer Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bursa Şubesi iş birliğiyle düzenlenen yaz okulu sona erdi. Eğitimlerini tamamlayan çocuklar, düzenlenen törende hem öğrendiklerini sergiledi hem de sertifikalarını aldı.

Yaz okulunun tamamlanmasının ardından Görükle Mahallesi meydanında sertifika töreni düzenlendi. Çocukların, yaz okulunda öğrendiklerini sergilediği töreni, Nilüfer Belediyesi Başkan Koordinatörü Dr. Sibel Özer, ÇYDD Bursa Şube Başkanı Süheyla Kaplan, eğitmenler, aileler ve mahalle sakinleri ilgiyle izledi. Görükle Meydanı'nı, söyledikleri marşlarla inleten çocuklar, halk oyunları ve drama gösterisiyle de büyük alkış aldı. Çocukları, çalışmalarından dolayı Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey adına kutlayan Dr. Sibel Özer, Nilüfer Belediyesi olarak sanatın ve sporun çeşitli dallarını çocuklarla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Nilüfer Belediyesi'nin, ÇYDD iş birliğiyle anlamlı projelere imza attıklarını ifade eden Özer, yaz okulu projesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

ÇYDD Bursa Şube Başkanı Süheyla Kaplan da, çocukların yeteneklerini ortaya çıkarmayı, bilgi, birikim ve gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçladıklarını ifade etti. Kaplan, desteklerinden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Nilüfer Belediyesi Başkan Koordinatörü Dr. Sibel Özer ve ÇYDD Bursa Şube Başkanı Süheyla Kaplan, konuşmaların ardından yaz okulu programına katılan çocuklara katılım sertifikalarını, eğitmenlere de teşekkür belgelerini verdi.


16.07.2018