HABERLER
Berkay Akbaş Anısına

berkay-akbas-anisina İstanbul'da 2016 yılında bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden Tıp Fakültesi öğrencisi Berkay Akbaş anısına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Sinop Belediyesi işbirliği ile merdivenlerin gökkuşağı renklerine boyandığı bir etkinlik düzenlendi.

Berkay Akbaş anısına Sinop’ta merdivenler gökkuşağı renklerine boyandı 

İstanbul'da 2016 yılında bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden Tıp Fakültesi öğrencisi Berkay Akbaş anısına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Sinop Belediyesi işbirliği ile merdivenlerin gökkuşağı renklerine boyandığı bir etkinlik düzenlendi. 

Berkay Akbaş'ın babası Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş; "Çağdaş yaşam bizim partnerimiz, ailemizin dayanacağı bir kuruluş oldu. Berkay'la yaptığımız her etkinlikte yine onlar yanımızda olacak. Ben bakıyorum etrafa bir sürü Berkay'lar görüyorum. Berkay ismini bilen bilmeyen, duyan duymayan herkes barışa kardeşliğe ve eğitime katkı veren bir isim olarak duyacak görecek ve bilecek. Sevgili başkanımıza, milletvekilimize ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 


09.12.2019