HABERLER
Başka Dünya Yok!

baska-dunya-yok 9 Eylül 2017’de aramızdan ayrılan Ressam- Heykeltıraş Şermin Güner’in sağlığında temelleri atılan Dostluk Sergisi’nin ikincisi, 8 - 25 Aralık 2017 tarihlerinde Maltepe Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Başka Dünya Yok!

9 Eylül 2017’de aramızdan ayrılan Ressam- Heykeltıraş Şermin Güner’in sağlığında temelleri atılan Dostluk Sergisi’nin ikincisi, 8 - 25 Aralık 2017 tarihlerinde Maltepe Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Sergide Şermin Güner'le birlikte Alman, İtalyan, Rus, Meksikalı ve Mısırlı sanatçıların da aralarında yer aldığı 33 sanatçının heykel, yağlıboya, akrilik, fotoğraf ve seramik eserleri yer aldı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Maltepe Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı serginin açılışında sanatçı Şermin Güner'in iki ayrı Türkan Saylan büstü, oğlu Cüneyd Işıngör tarafından Kültür Merkezi'ne ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne armağan edildi. Ayrıca sergiden elde edilen gelirin bir bölümü de derneğe bağışlanacak.

 

 

 


05.01.2018