Ayşe Yüksel Türkan Saylan’ dan öğrendiklerini...

ayse-yuksel-turkan-saylan-dan-ogrendiklerini ÇYDD Pendik Şubesi, 4 Şubat Pazar günü, Üyeleri, gönüllüleri, bağışçıları ile güzel bir iletişim ve dayanışma etkinliği gerçekleştirdi.

ÇYDD Pendik Şubesi, 4 Şubat Pazar günü, Üyeleri, gönüllüleri, bağışçıları ile güzel bir iletişim ve dayanışma etkinliği gerçekleştirdi.

 Toplantıya katılan konuklar arasında çok sayıda akademisyen, sivil toplum liderleri ve çok sevilen Pendik Belediyesi Kültürden sorumlu Başkan Yardımcısı Öznur Canayakın ile ÇYDD nin Mezun öğrencileri, öğrenimi devam eden öğrencileri ve öğrenci liderleri bulunuyordu.

Ada tesislerinde yapılan yoğun katılımlı toplantıda, konuşmacı Arel Üniversitesinden Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe Yüksel idi.

Şube başkanı Şeyda Eşsiz’in açılış konuşmasından sonra ÇYDD Genel Başkanı ve Adalet eski bakanı Prof.Dr. Aysel Çelikel’in Video konferans ile katılımı konuklar için hoş bir sürpriz oldu.

Genel Başkan, Konuşmasında Pendik Şubesine samimi mesajları yanında, ÇYDD projeleri konusunda bilgi verdi.

ÇYDD Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Ayşe Yüksel, Türkan Saylan’ dan öğrendiklerini çok sayıda fotoğraf eşliğinde sundu. İzleyenleri duygulandıran sunum bazen alkışlarla bölündü. 

 Ayşe Yüksel Türkan Saylan’ dan öğrendiklerini şöyle özetledi:

Güler yüzlü olmayı,

Zamanı iyi kullanmayı,

Çözüme odaklanmayı,

Cesur olmayı,

Vazgeçmemeyi,

Sevmeyi, sevilmeyi,

Ulaşılabilir olmayı,

Olumlu düşünmeyi,

Güzellikleri görmeyi,

Eğitimin önemi ve vazgeçilmezliğini,

Alçak gönüllülüğü,

Hoşgörüyü,

Ekip çalışmasının önemini Türkan Saylan’ dan öğrendim...

Çağdaş Yaşam dostları, Pendik için çok verimli çalışmalarda buluşmak üzere ayrıldılar…

 


15.02.2018