8. Türkan Saylan Sanat Ödülü

8-turkan-saylan-sanat-odulu 8. Türkan Saylan Sanat Ödülü “ÖYKÜ” Dalında Sahibini Arıyor Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin, Prof. Dr. Türkan Saylan’ın anısına 2011 yılından beri düzenlediği Türkan Saylan Sanat ve Bilim Ödülleri, sanat alanında sahibini arıyor.

8. Türkan Saylan Sanat Ödülü “ÖYKÜ” Dalında Sahibini Arıyor

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin, Prof. Dr. Türkan Saylan’ın anısına 2011 yılından beri düzenlediği Türkan Saylan Sanat ve Bilim Ödülleri, sanat alanında sahibini arıyor.

Her yıl onlarca yazar ve yayınevinden gelen eser, değerli jüri üyelerimiz Sezer Ateş Ayvaz, Prof. Dr. Aysel Çelikel (ÇYDD adına), Nursel Duruel, Emine Birsen Ferahlı, Turhan Günay (Seçici Kurul Başkanı), Selim İleri ve Mehmet Zaman Saçlıoğlu tarafından titizlikle değerlendirilmekte ve seçilen eserin sahibine Türkan Saylan’ın ölüm yıl dönümünde gerçekleştirdiğimiz törende ödülü takdim edilmektedir.

Yarışmamıza Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Türkçe yazılmış ve bir yayınevince 01 Ocak 2017 – 31 Aralık 2017 tarihleri arasında yayımlanmış öykü kitaplarıyla katılabilirler.

Kitaplardan sekizinin en geç 28 Şubat 2018’e kadar aşağıdaki adrese ulaştırılması gerekmektedir.

Değerli eserlerinizi yarışmamızda görmekten mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,

 

 

ADRES: Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği / Kurumsal İletişim Birimi

Evliya Çelebi Mah. Şimal Sok. No:10 Şişhane / Beyoğlu / İstanbul

0212 252 44 33 / iletisim@cydd.org.tr

 


16.01.2018