14 Mart Tıp Bayramı'nda Hep Birlikte İyileşiyoruz!

14-mart-tip-bayraminda-hep-birlikte-iyilesiyoruz Bu zorlu günlerde toplumsal sorumluluğun bilinciyle ilerleyen; durmadan, yorulmadan ve usanmadan çalışan tüm sağlık emekçilerinin yanındayız ve onlara destek olmak için buradayız.

Umudu her zaman yaşatmak ve canlı tutmak için tüm imkânlarıyla çalışan, akıl almaz şartlarda kendi sağlıklarını dahi tehlikeye atarak her bir can için mücadele eden, yaşadığı her türlü baskıya ve zorluğa rağmen vazgeçmeyen, pes etmeyen tüm hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza minnettarız.

Bu zorlu günlerde toplumsal sorumluluğun bilinciyle ilerleyen; durmadan, yorulmadan ve usanmadan çalışan tüm sağlık emekçilerinin yanındayız ve onlara destek olmak için buradayız!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak 1999 Gölcük depreminde sahada edindiğimiz tecrübeyle, yaşanan deprem felaketinin açtığı yaraları tüm hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızla hep birlikte saracak, bu büyük yıkım karşısında hep birlikte iyileşeceğiz.

Derneğimizin unutulmaz Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan ve kurucularımızdan Prof. Dr. Aysel Ekşi, Prof. Dr. Türkan Saylan, Prof. Dr. Özcan Köknel, Prof. Dr. Hayrünissa Çavuşoğlu ve Prof. Dr. Remide Olcay Neyzi gibi değerli hekimlere minnetlerimizi yineliyor, bugün yaşadığımız yıkım karşısında dayanışma hareketini güçlendiren ve ellerindeki tüm imkânlarla her bir cana dokunmaya çalışan tüm sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyoruz.

 


14.03.2023