HABERLER
ÇYDD ve AIESEC

cydd-ve-aiesec ÇYDD’li Gençlere Yeni Bir Fırsat

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ ve AIESEC; ÇYDD gönüllüsü olan, üniversite burslarımızdan yararlanarak okuyan ya da yeni mezun olmuş gençlerin geleceğe daha iyi hazırlanmasına destek olabilmek için yeni bir proje başlatıyor.

AIESEC öğrenciler ve yeni mezunlara sosyal sorumluluk projelerine katılma ve profesyonel staj yapma olanakları sunan, şirketler ve sivil toplum kuruluşlarını farklı ülkelerdeki genç yeteneklerle buluşturan bir öğrenci organizasyonu. AIESEC’in amacı ihtiyaç duyulan nitelikli, uluslararası bakış açısına sahip liderleri yetiştirmek.

ÇYDD ve AIESEC işbirliği ile sunulan projedeki programlardan birine katılarak dünya görüşünüzü genişletme, farklı kültürlerle iletişim kurma ve bir arada yaşama, yaparak öğrenme, kişisel özelliklerinizin farkında olma, liderlik özelliklerinizi açığa çıkarma, İngilizcenizi ilerletme gibi değerli kazanımlara erişebilirsiniz.

Programlar hakkında ayrıntılı bilgi almak için ekli tanıtım dosyasını inceleyebilirsiniz. Başvurmak isterseniz tanıtım dosyasında yer alan linkten yararlanabilirsiniz.

Detaylı bilgiler için AIESEC Nedir? 

aiesec.pdf

Sorularınız için:

ÇYDD : Burkon Nak

 e-posta : abproje@cydd.org.tr

Telefon : 05332506786  

AIESEC : Ezgi Doğan

e-posta : ezgi.dogan@aiesec.net

Telefon : 02122938165


14.06.2016