ÇYDD Kocaeli Şubesinden Yıl Sonu Sergisi

cydd-kocaeli-subesinden-yil-sonu-sergisi ÇYDD Kocaeli Şubesi’nin Tüysüzler Mahallesi’nde bulunan Öğretmen Mualla Eke Eğitim ve Kültür Evi kadın kursiyerleri, 2016-2017 dönemi çalışmalarını 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Sanat Sokağı’nda sergiledi.

 

ÇYDD Kocaeli Şubesinden Yıl Sonu Sergisi

ÇYDD Kocaeli Şubesi’nin Tüysüzler Mahallesi’nde bulunan Öğretmen Mualla Eke Eğitim ve Kültür Evi kadın kursiyerleri, 2016-2017 dönemi çalışmalarını 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Sanat Sokağı’nda sergiledi. Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen yetişkinlere yönelik kurslarda bu dönem, “El İşi” ve “İğne Oyası” kursları yapıldı. Halkın gösterdiği yoğun ilgiden memnun kalan kursiyerler, hedef büyüterek önümüzdeki dönem “Girişimcilik Kursu” açılması konusunda ilgililerden söz aldılar.

Sergide konuşan ÇYDD Kocaeli Şube Başkanı Meral Dönmez, “Kadınlar becerilerini geliştirerek üretiyor ve bu sayede aile bütçelerine katkı sağlıyor. Kendilerine güvenleri de gelişen eğitim evimizin kursiyer kadınları, şimdi de büyük hedeflere doğru adım atarak  girişimci olmak arzusundalar. Kadınlarda gözlemlediğimiz bu gelişmeler, bizim en büyük mutluluğumuz. Bizleri, yaptığımız çalışmalarda destekleyen Halk Eğitim Müdürlüğü’nün çok değerli yöneticilerine teşekkür ederiz.” dedi.


29.05.2017