Beş Öğrencimiz New York'ta dil eğitimi görecek.

bes-ogrencimiz-new-yorkta-dil-egitimi-gorecek New York’ta yaşayan bireysel destekçimiz Günay Aksoy’un başlattığı kampanya

Beş Kızımız, New York Yolculuğuna Hazırlanıyor

New York’ta yaşayan bireysel destekçimiz Günay Aksoy’un başlattığı kampanya ile beş kızımız Ağustos ayında New York Manhattan’da Zoni Language Centers’da dil eğitimi görecek. Projenin amacı temel İngilizce bilgisine sahip bu üniversite öğrencilerinin, dil bilgilerini geliştirirken dili kullanmayı da başarmaları. Günay Aksoy, projeye katılan kızlarımıza ayrıca İngilizce konuşma pratiği yapabilecekleri olanaklar da sağlayacak. Hafta sonları ve ders sonrası, öğrencilerle kendisi ve gönüllü arkadaşları çeşitli etkinlikler yaparak öğrencilerimizin gerçek bir New York deneyimi yaşamalarını sağlayacak.Proje, üniversiteli öğrencilerin İngilizcelerini geliştirmekle kalmayıp ufuklarını genişletecek; daha büyük düşünmelerini ve yaşamlarındaki başka insanları da olumlu etkilemelerini sağlayacak.

Proje son haftaya kadar sadece dört öğrencinin programa katılabileceği kadar destek sağlamışken Delta Havayolları’nın verdiği İstanbul-New York bileti ile beşinci kızımız da programa katılabildi. Delta Havayolları’na teşekkür ederiz.


26.05.2015