TÜRKİYE KADINLAR İÇİN YAZIYOR

turkiye-kadinlar-icin-yaziyor D&R, Türkiye’de kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çekmek amacıyla yeni bir projeyi hayata geçirdi.

Dünya Kadınlar Günü ile birlikte İstanbul’daki beş D&R mağazasında kurulan standlar yıl boyunca tüm Türkiye’yi dolaşacak ve ziyaretçilerden görüş toplayacak. Her kesimden toplanacak görüşlerle oluşturulacak Kadınlar Kitabı, 2016 yılı Dünya Kadınlar Günü’nde D&R’larda satışa sunulacak. Kitabın satışından elde edilecek gelirler Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışlanacak.

D&R, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ilk adımlarını attığı ve bir sosyal sorumluluk projesi olarak geliştirdiği Kadınlar Kitabı için görüşleri toplamaya başladı. D&R mağazalarında oluşturulan standlarda kadın, erkek yüzlerce kişi kadın hakları, hak ihlalleri ve çözüme yönelik önerilerini yazılı olarak paylaştı. İstanbul’daki beş mağazada başlayan proje kapsamında görüşlerini ilk paylaşanlar arasında eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ da yer aldı. Proje Türkiye genelindeki D&R mağazalarında yıl boyunca devam edecek.

Samsun'dan Mersin’e, İzmir’den Diyarbakır’a herkesten görüş alınacak!

Güçlü Türk kadının sembolü olan ve ilham veren Türk kadınlarına hitaben yazılmış yazılarla başlayacak Kadınlar Kitabı’nda, Türkiye’nin her yerinden dileyen herkes dilek, beklenti ve düşüncelerini paylaşabilecek. Samsun'dan Mersin’e; İzmir’den Diyarbakır’a katılmak isteyen herkes fikirlerini paylaşarak kitabın binlerce yazarından biri olacak.

Ünlü yazarların da yazılarıyla destek vereceği Kadınlar Kitabı projesi tam bir yıl sonra 8 Mart 2016 Dünya Kadınlar Günü’nde raflardaki yerini alacak. Kitabın satışından elde edilen gelir, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine aktarılacak.


02.04.2015