Türk Toraks Derneği’nden anlamlı yeni yıl hediyesi

turk-toraks-derneginden-anlamli-yeni-yil-hediyesi Türk Toraks Derneği, 4500 üyesi adına yeni yıl hediyesi olarak Türkiye’nin 7 bölgesinde 100 ilkokula kitap bağışında bulundu.

Türk Toraks Derneği Merkez Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Dernek Başkanı Prof. Dr. Arzu Yorgancıoğlu, “Geçen yılbaşında olduğu gibi bu yıl da üyelerimize ajanda gibi bir yılbaşı hediyesi göndermek yerine, ülkemizin kitap ihtiyacı olan 7 bölgesinin 100 ilkokuluna "Kitap Bağış Kampanyası’ düzenledik. Gönderilen her kitap kolisinin içinde 45'er kitap mevcut. Böylece 4500 üyemizin her biri için bir kitap bağışı hedefimize ulaştık." dedi.

Geçen yıl 3850 üyemiz varken bu yıl üye sayımızla birlikte bağışladığımız kitap sayısını da artırmış olduk. Bu kampanyamıza Yapı Kredi Yayınları ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği de destek verdi. Yapı Kredi Yayınları aldığımız kitaplar için bize \%45 indirim uyguladı ve kargo lamayı ücretsiz gerçekleştirdi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ise kendilerine ulaşan kitap isteklerini bizimle paylaştı.

Bu kampanya ile hayatlarına dokunabildiğimiz çocukların gelişimine minik de olsa bir katkı sağlamış olmayı umut ediyoruz. Bazı yönetici ve öğretmenlerden gelen geri dönüşler de bizi çok mutlu etti. Bu kampanyanın diğer uzmanlık dernekleri tarafından da gerçekleştirilerek, yararlanan öğrenci sayısının artırılması harika olur diye düşünüyorum” diye konuştu.

Kitap bağışı yapılan okullardan gelen bazı mesajlar;

“Öncelikle sınıfım adına sizlere teşekkür ederim bizleri mutlu ettiniz. Aydınlık bir gelecek için verdiğimiz bu mücadelede yardımlarınız bize yeni ufuklar açmaktadır. Derneğinize ve tüm yardımseverlere tekrar teşekkür ederim.”

Emrah KARATLI (Kırşehir - Çiftlik Mehmet Ağa İlkokulu)

“Gönderdiğiniz kitaplar elimize geçti . Çok teşekkür ederiz. Beni ve öğrencilerimizi çok mutlu ettiniz. Çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dilerim.”

Saadet BAŞOL (Kocaeli 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu)

“Merhabalar, iyi günler dileriz.Göndermiş olduğunuz kitaplar okulumuza ulaştı. Büyükşahinbey Ortaokulu olarak ilginize ve desteğinize sonsuz teşekkür ederiz. Kitap okuyan öğrencilerimizin resimlerini sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarız. İyi günler ve iyi çalışmalar dileriz.”

Ayşe KIRATLI (Büyükşahinbey Ortaokulu Rehber Öğretmeni)

 

 

 


30.12.2015