HABERLER
Ressam Kardelenimiz

ressam-kardelenimiz Ressam Kardelenimiz İlk Kişisel Sergisini Açtı

Ressam Kardelenimiz İlk Kişisel Sergisini Açtı

KARDELEN öğrencimizin "Renklerle Dans" resim sergisi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği burslu öğrencisi Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Resim Öğretmenliği 4’üncü sınıfta okuyan Necla Ceylan “Renklerle Dans” adlı resim sergisini açtı.

Efeler Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen sergi açılışına, CHP Aydın Milletvekili Adayı Fulya Üstündağ, ÇYDD Aydın Şube Başkanı Dr. Nurten Atalay ve dernek üyeleri, Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Metin Aydın, davetliler ve sanatseverler katıldı.

Açılışta konuşan Necla Ceylan, şunları söyledi:

"Bu benim ilk kişisel sergim, çok mutlu ,bir o kadar da heyecanlıyım. Sergimde iki yıl boyunca karma olarak hazırladığım 20 eserim var. Çalışmalarımda tuval üzerine yağlı boya çalıştım. Tablolarımda herkesin kendinden bir parça bulabildiğini düşünüyorum. Ortaya çıkardığım bu yapıtlar benim yaşamım boyunca taşıdığım duyguları, özlemleri, yaşanmışları ve yaşanmamışları tümüyle yansıtıyor. En büyük tutkum, sanatımda daha da ileri hedeflere başarılara ulaşmak. Sergimi açmakta emeği geçen Aydın Büyükşehir Belediyesine, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine, öğretmenlerime ve aileme katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”


01.05.2015