HABERLER
Kitabın Geliri ÇYDD'ye

kitabin-geliri-cyddye Kitabın satışından elde edilecek gelirin tamamı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne: 'Duayenlerin Tanıklığında Türkiye Klima Sektörü’ Kitabı, Sektörüne Işık Tutuyor

50. yılını kutlayan Form Şirketler Grubu, bu yılın anısına sektöre ışık olacak çok değerli bir kaynak hazırladı. Kitabın satışından elde edilecek gelirin tamamı ise Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne kız öğrencilerin eğitim hayatını desteklemek üzere bağışlanacak.

FORM Şirketler Grubu Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Korun, “Gerek iklimlendirme, gerek temiz enerji sektörlerinde bugüne kadar pek çok ilke imza attık. Yaptığımız işlerde, şirket içinde, müşterilerimiz ve topluma sağladığımız faydalarda, her zaman verimliliği ön planda tutuyoruz. 50. yılımızda da sektöre bir armağan bırakmak, verimli bir kaynak yaratmak istedik. Türkiye İklimlendirme Sektörünün başlangıcı ve gelişmesinin görsel ve sözel kayıt altına alınması için, profesyoneller ile bir çalışma yaptık."

Kitabı Nasıl Edinirim?

"Duayenlerin Tanıklığında Türkiye Klima Sektörü” kitabını edinmek için kaan.kosemehmet@formgroup.com mail adresine talebinizi ileterek bilgi alabilirsiniz.

 


08.01.2016