Güney Doğan'ın ailesini ziyaret ettik

guney-doganin-ailesini-ziyaret-ettik Ankara Katliamında yaşamını yitiren Sarıyer Çağdaş Gençlik üyesi Güney Doğan'ın ailesini ziyaret ettik

Ankara Katliamında yaşamını yitiren Sarıyer Çağdaş Gençlik üyesi Güney Doğan'ın ailesini ziyaret ettik

ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel beraberinde Gençlikten Sorumlu YK üyesi Av.Sedat Durna, Ataşehir Şubesi Üyesi Cansu Durna ve Kadıköy Şubesi Üyesi Cansu Cihan ile 10 Ekimde Ankara'daki kanlı terör saldırısında kaybettiğimiz Sarıyer Çağdaş Gençlik üyesi Güney Doğan'ın ailesini ziyaret edip, üzüntülerini paylaşarak başsağlığı ve sabır diledi. Ziyaretçileri Anne Derman Doğan, baba Mustafa Doğan ve Güney Doğan'ın kardeşi Onur Doğan karşıladı. 
Annesi: "Oğlum İTÜ İnşaat Mühendisliğinde okuyordu ama bizden habersiz Elektrik Elektronik Mühendisliğinde çift anadal yapıyormuş ve bir yandan da açık öğretimde işletme okuyormuş, bu diplomaları da alıp bize sürpriz yapacakmış, bunu cenazesine gelen hocalarından öğrendim, Güney benim dünyamdı ben dünyamı katbettim" dedi.

Genel Başkanımız Aysel Çelikel de "Gençlerimizin kaybı içimizi yakıyor, Doğan ailesinin ve Güney'in kardeşi Onur'un her zaman yanında olacağız, her türlü destekte bulunacağız" dedi.

Aile ziyaret nedeni ile genel başkanımıza teşekkürlerini sundu.

 

 

 

 


17.10.2015