HABERLER
Gençlerle El Ele Projesi

genclerle-el-ele-projesi 2015 yılında Gençlerle El Ele Projesi ile ÇYDD’den burs alan 123 üniversite öğrencisi koçluk hizmeti aldı

Gençlerle El Ele Projesi ICF Türkiye/Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği birlikte yürütüyor. 

ÇYDD’den burs alan üniversite öğrencileri ICF eğitmenlerinden gönüllü koçluk hizmeti alıyor. Verilen eğitimlerle gençlerin, onları hedeflerine ulaştıracak başarma potansiyellerinin farkına varmaları ve potansiyellerini geliştirmeleri sağlanmaya çalışılıyor. 2007 yılında başlayan projeden 610 burslu üniversite öğrencisi yararlandı.

Öğrencilerin Yorumlarından

“Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki harika bir proje. Küçük dokunuşlarla hem hayatlar değişiyor, hem de harika ilişkiler kuruyoruz. Daha sağlıklı, kararlı mutlu bireyler ortaya çıkıveriyor. Umuyorum bu dokunuşlar çemberi büyüdükçe büyür.”

“İşlerimi daha planlı bir şekilde yönetmeye başladım. Hayatımda nelerin var olup nelerin çıkması gerektiğini düşündüm ve uygulamaya koydum. Artık gereksiz şeylerle daha az vakit geçiriyorum.”

“Bir sorunla karşılaştığım zaman çözümü başkalarından beklemek yerine kendimde aramaya başladım.”

 


07.01.2016