HABERLER
Fazıl Say Piyano Resitali

fazil-say-piyano-resitali “Bir Işık da Siz Yakın” projesine bağışlanacağı Fazıl Say konseri 18 Eylül'de TİM Show Center'da gerçekleşecek.

Fazıl Say Piyano Resitali

Gelirinin, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Bir Işık da Siz Yakın” projesine bağışlanacağı Fazıl Say konseri 18 Eylül'de TİM Show Center'da gerçekleşecek.

“Eğer söz konusu olan hayat, insan hayatı ise, müzik ne olursa olsun vardır. Müziksiz hayat aslında var olamaz. Müzik hayatın sevinci, ruhu, neşesi ve her şeyidir... Ben Montesquieu’nün ‘Bir ulusun müzik konusundaki eğitimine önem verilmezse o ulusu eğitmek olanaksızdır...’ sözünü okumuştum, Bu düşüncelere ben de katılıyorum. O nedenle özellikle müzik konusuna pek çok özen gösteriyorum.”
Mustafa Kemal Atatürk
(1 Eylül 1924, Musiki Muallim Mektebi’ni açış konuşmasından)

Çağımızın en büyük sanatçılarından biri olmasının yanı sıra doğru ve dik duruşuyla da gurur kaynağımız olan Fazıl Say, yurt dışı konserlerinde Atatürk Türkiye’sini temsil ederken yurdumuzun en uzak köşelerine kadar giderek de nitelikli sanatı halkla buluşturmaktadır.

Fazıl Say, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin “çağdaş insanla çağdaş topluma ulaşma” amacı doğrultusunda hayata geçirdiği projelerinden birine daha destek veriyor.

Fazıl Say’ın solo piyano eserlerini seslendireceği konserden elde edilecek gelir, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Bir Işık da Siz Yakın” burs projesi kapsamında gençlerin eğitiminde kullanılacak. Bu projeden bugüne dek 32.000 öğrenci yararlandı.

Bilet Fiyatları: 1. Kategori - 130.00 TL
2. Kategori - 108.00 TL
3. Kategori - 87.00 TL
4. Kategori - 65.00 TL

Yer: Türker İnanoğlu Show Center
Büyükdere Cad. Derbent Mevkii 34457
MASLAK / İstanbul

Tarih : 18 Eylül 2015 Cuma 20:30
Bilet Satış Yerleri :biletix
http://www.biletix.com/etkinlik/SKFS1/TURKIYE/tr

 

 


10.08.2015