ÇYDD'li Gençler Türkiye’yi Temsil Ettiler

cyddli-gencler-turkiyeyi-temsil-ettiler Avrupa Gönüllü Hizmeti'nde (AGH) ÇYDD’yi ve Türkiye’yi Temsil Ettiler

Avrupa Gönüllü Hizmeti'nde (AGH) ÇYDD’yi ve Türkiye’yi Temsil Ettiler

ÇYDD Beyoğlu Şubesinin gençlerinden İbrahim Köncü, Merter Şubesi gençlerinden Yağmur Azazi ve Cihan Tekin, Kâğıthane Şubesi gençlerinden Anıl Olgun Özdemir, 1-11 Ağustos tarihleri arasında Rock Solid Foundation'ın hazırladığı "what happened with no borders" başlıklı projeye Türkiye grubunu ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ni temsilen katıldı. Yedi farklı ülkeden altı katılımcı ve bir lider olmak üzere yedişer kişinin katıldığı projede Türkiye grubunun lideri İbrahim Köncü idi.

Projenin hedefi, AGH (Avrupa Gönüllü Hizmeti) yaparak bir yıl orada kalacak kişilerin kaynaşmasının yanında mülteci konusunda da farkındalık yaratmaktı. Gençlerimiz, bir yandan "Intercultural Evenings" ile derneğimizi ve ülkemizi tanıttılar, bir yandan da mülteciler konusundaki farkındalıklarını artırıp "Youthpass" sertifikası aldılar.

Bu sertifika gençlerimize uluslar arası alanda diğer projelere katılmada ve dilerlerse yurt dışı üniversite ve iş başvurularında kolaylık sağlayacak.

Ülkemizi ve derneğimizi başarıyla temsil eden gençlerimizi kutluyor, daha çok gencimizin uluslar arası projelerden yararlanmasını amaçlıyoruz.


21.08.2016