ÇYDD Urla Şubesi Açıldı

cydd-urla-subesi-acildi Hoş Geldin 108. ÇYDD Şubesi! Umudumuzu çoğaltacak güzel şeylerde oluyor.

HOŞ GELDİN 108. ÇYDD ŞUBESİ!
URLA ŞUBESİ AÇILDI
UMUDUMUZU ÇOĞALTACAK GÜZEL ŞEYLER DE OLUYOR

ÇYDD gönüllülerinin, ÇYDD İzmir Şubesi’nin Urla Belediyesi'nin de katkılarıyla yöredeki çocuklar için yapılan kültürel, sanatsal programlar, bundan böyle yeni açılan Urla Şubesi’nde sürdürülecek.

15. 07 2016 Cuma günü düzenlenen açılış töreninde konuşan ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Nihal Kızıl, ÇYDD’nin çağdaşlık anlayışından söz ederek Türkiye’de ve dünyada yaşanan olumsuzlukların ancak sanatla, bilimle, eğitimle; gittikçe artan şiddetin demokrasiyle, hukukla; sertleşen çatışmaların, ayrışmanın, nefretin de barışla, kardeşlikle yok edilebileceğini anlattı. 
ÇYDD’nin 108. şubesi olan Urla Şubesi’nde bu yolda çalışmalar yapılacağını ve tüm çevrenin de katkı ve desteklerini beklediklerini dile getirdi.
Katılımcılara ve başta Urla Belediye Başkanı olmak üzere tüm destek verenlere teşekkür etti.
Açılışa ÇYDD Genel Merkez Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve bölge sorumlusu Sevgi Duru Orhon, İzmir Şubesi Başkanı Gönül Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, Torbalı Şubesi Başkanı Tanzer Boğan, Şişli Şubesi Başkanı Ersin Aşlamacı, Güzelbahçe Şubesi Başkanı Yüksel Akkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri diğer şubelerden ÇYDD üye, gönüllü ve gençleri, CHP İzmir Milletvekilleri Ali Yiğit, Tacettin Bayır, Türkan Saylan’ın çocukluk arkadaşı Gökşin Sanal, TRT eski spikerlerinden Aytaç Kardüz, yazar ve tiyatro sanatçısı Utku Erışık, ADD, Türk Kadınlar Deneği, değişik STK yöneticileri, Urla Belediyesi görevlileri ve Urlalılar katıldı.

Urla Şubesi Kurucu Yönetim Kurulu üyeleri ve 
Yönetim Kurulu Başkanı Sema Selam’ın yoğun çabaları ile ÇYDD Urla Şubesi çalışmaları genişleyerek sürecek.

Urla Şubemize başarılar dileriz.

 

 
 


19.07.2016