ÇYDD Maltepe Şubesi Kendi Binasına Kavuştu

cydd-maltepe-subesi-kendi-binasina-kavustu ÇYDD Maltepe Şubesi, 1996'da kuruluşundan bu yana, 20 yıl boyunca İnan Ünal'ın eğitime destek için bağışladığı binayı kullanıyordu.

ÇYDD Maltepe Şubesi  Kendi Binasına Kavuştu

ÇYDD Maltepe Şubesi, 1996'da kuruluşundan bu yana, 20 yıl boyunca İnan Ünal'ın eğitime destek için bağışladığı binayı kullanıyordu.

1933 tarihinde inşa edilmiş 2. derecede tarihi ahşap bina, yakın bir tarihte satışa çıkarıldıktan sonra, Dr. Gülderen Dolunay tarafından satın alınarak tamamen derneğe bağışlandı. Kişisel isteği annesi Hatice Füruzan Dolunay ve babası Mustafa Necdet Dolunay'ın adlarının yaşatılması için eğitime destek vermekti.

Bu anlamlı desteğe teşekkür için, ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel, Genel Başkan Yardımcıları Nihal Kızıl, Gülsün Kaya, bağışçılar ve şube üyelerinin katılımıyla bir tören düzenlendi. Duvar plaketleri asıldı. Prof. Dr. Aysel Çelikel şubede yaptığı konuşmada derneğe verilen tüm desteklerin çok değerli olduğunu, bina bağışının daha da anlamlı olduğunu söyleyerek her iki bağışçıya dernek adına teşekkür etti ve unutulmayacaklarını ekledi.

Dr. Gülderen Dolunay daha önce de şube adına bir mağaza satın alarak bağışta bulunmuştu. İnan Ünal ise, Soma şubesi ve eğitimevinin kuruluşunda Derneğimize büyük  destek vermişti.

Her iki bağışçımıza da teşekkür ederiz.

 

 


25.10.2016